Postpensionisternes Landsforening - Kursus IV

 

Kursus IV afvikles fra den 23. til den 31. august 2019. Turen går til Warszawa og Berlin. 
Kurset er fuldtegnet, breve er sendt ud til deltagerne og overtallige.
Brandenburger Tor
 
Den 1. september 2019 er det 80 år siden 2. verdenskrig brød ud med Tysklands angreb på Polen. Vi skal på denne tur besøge to af de storbyer som blev rigtig hårdt ramt af krigens rædsler, nemlig Warszawa, Polens hovedstad og Berlin Tysklands hovedstad. Meget er sket på de 80 år som er gået men hvordan ser det ud i dag?
 
Turen udgår fra Kolding fredag den 23. august klokken 09.30, da det er Nilles Rejser som er teknisk arrangør af rejsen vil der være opsamling i Aalborg, Randers, Viby J og Vinding ved Vejle, hvor der også vil være gratis langtidsparkering på eget ansvar.
 
Turen er bygget op på den måde at i begge byer er dage/dag med planlagt byrundtur efterfulgt af en dag på egen hånd hvor der vil være tid til at gå i dybden med noget af de som er set på rundturene, tag på shopping, slappe af og nyde livet i en pulserende storby eller alt muligt andet.
Vi gør opmærksom på at der vil være MEGET kørsel på flere af dagene. At turen IKKE er for personer med gangbesvær da byrundturene for en stor dels vedkommende er til fods. Fem af dagene er frokosten for egen regning.
 
Turen er KUN for medlemmer af Postpensionisternes Landsforening og man skal have været medlem i mindst 12 måneder. Kravet om medlemskab gælder også ægtefælle/ledsager. Prisen er 5.600,00 kr. i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 1.200,00 kr. (der er kun få enkeltværelser til rådighed). Der er plads til 46 deltagere, ved flere ansøgninger end 46 vil der blive trukket lod. Pladserne i bussen vil også blive fordelt ved lodtrækning. Rejseforsikring tegnes af den enkelte deltager selv, pas og det blå sundhedskort medbringes på turen.
 
Læs det fulde program for turen HER   
 
ALLE HENVENDELSER OMKRING TUREN RETTES TIL LANDSFORENINGENS KONTOR.
 
Alexanderplatz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POSTPENSIONISTERNES LANDSFORENING

Prangervej 42   -   DK-7000 Fredericia   -   Tlf. +45 75 92 60 23 (kl. 9 - 14 (13))